Orimattilan seurakunta

Postiosoite: Orionaukio 2 C, 2. krs, 16300  Orimattila
orimattilanseurakunta[at]evl.fi

Kirkkoherranvirasto: p. 03 874 600

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12 (pe suljettu). Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan muuna aikana.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:

Suljettu torstaisin 8. - 22.12.2022

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto on suljettu 12.7.2021 alkaen. Asiointi hoidetaan jatkossa Orimattilan kirkkoherranvirastossa, myös puhelimitse.

Hautausmaan toimisto

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

Diakonian kirpputori, Pappilantie 1:n autotalli,  on avoinna to-la klo 10-15.

Seurakunnan laskutusosoitetiedot (linkki)

Eine Kyllönen

Emäntä

Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Olen ollut leirikodin emäntä vuodesta 1987. Työhöni kuuluu ruokien hankinta ja ruoan valmistaminen, leirikodin puhtaana pitäminen ja talosta huolehtiminen, ennen kaikkea myös asiakaspalvelu.

Olen kohdannut paljon erilaisia ihmisiä ja se on tuonut rikkautta elämääni. Syksyisin olen intohimoinen sienestäjä.

Eine Kyllönen