Orimattilan seurakunta

Postiosoite: Orionaukio 2 C, 2. krs, 16300  Orimattila
orimattilanseurakunta[at]evl.fi

Kirkkoherranvirasto: p. 03 874 600

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti 12-15 ja ke-to 9-12 (pe suljettu). Tarvittaessa myös sopimuksen mukaan muuna aikana.

Poikkeuksia kirkkoherranviraston aukioloajoissa:

Suljettu torstaisin 8. - 22.12.2022

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto on suljettu 12.7.2021 alkaen. Asiointi hoidetaan jatkossa Orimattilan kirkkoherranvirastossa, myös puhelimitse.

Hautausmaan toimisto

Hautausmaan toimistolla ei ole erillistä aukioloaikaa. Hautapaikka-asiat hoidetaan ensisijaisesti kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Hautausmaihin ja hautoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteyksissä hautausmaan työnjohtaja Markku Osoon numerossa 050 5220 367.

Diakonian kirpputori, Pappilantie 1:n autotalli,  on avoinna to-la klo 10-15.

Seurakunnan laskutusosoitetiedot (linkki)

Johan Savola

Seurakuntapastori (vs.)

Tervehdys!

Olen Johan Savola. Tehtäväni seurakunnassa on vastata nuorisotyön työalasta sekä rippikoulujen koordinoinnista. Sen lisäksi tykkään tuottaa videoita. Viikkovapaani ovat yleensä maanantai ja tiistai.

Esittelyvideoni on tässä.

Johan Savola