Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

B L P R

Riitta Buddas

Orionaukio 2C, 2 krs.
16300 Orimattila

Tehtäviini kuuluu normaalit auttamis- ja avustus tehtävät. Painopisteeni on mielenterveys ja päihdetyö, vankilavierailut sekä vapaaehtoisten kanssa toimiminen.

Milla-Maria Liikala

Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta
Orionaukio 2 C, 2.krs.

Heippa,

yleisen diakoniatyön lisäksi vastuualueisiini kuuluvat Artjärven kappeliseurakunnan aluetyö, diakoninen perhetyö, kansainvälinen diakonia ja maahanmuuttajatyö.

Ota rohkeasti yhteyttä, oli sinulla sitten avun tarvetta tai uusia toimintaideoita!

Teija Peltola

Vt. diakoniatyöntekijä
Orionaukio 2 c, 2. krs
16300 Orimattila

Ajalla 30.11.2022 - 5.2.2023 vt. diakoniatyöntekijänä. Työpäivät ovat lähtökohtaisesti maanantaista torstaihin.

Hannu Rantala

Kappalainen
Orionaukio 2 C, 2.krs.
16300 Orimattila

Pappina saan olla mukana elämän isoissa vaiheissa, kastejuhlissa, rippikouluissa, häissä ja hautajaisissa. Käyn säännöllisesti Mallusjoen lepokodilla ja Kehräämökodilla sekä tarvittaessa terveysaseman osastolla tapaamassa ihmisiä. Vastaan seurakunnan diakoniatyöstä, jonka käytännön tehtäviä diakoniatyöntekijät hoitavat. Rakkaassa ja kaikuisassa kotikirkossamme äänen kuuluvuuden kehittäminen on intohimoni, ja olemme päässeet jo hyvälle tasolle sekä puhe- että musiikkiäänentoistossa.