Pidätkö laulamisesta? Läikähtääkö sydämessäsi lämpimästi, kun kuulet kansanlaulun, virren tai
vanhaa viihdemusiikkia? Tykkäätkö muistella menneitä hyvässä seurassa?

Mummomuskari on uusi aikuisten musiikillinen kokoontumispaikka, johon olet lämpimästi tervetullut
tunnistaessasi itsesi edellisestä kuvauksesta, olitpa sitten mummo taikka vaari.
Mummomuskarissa lauletaan, soitetaan, liikutaan, kuunnellaan musiikkia ja jaetaan elettyä elämää.

Ryhmä kokoontuu torstai-iltapäivisin klo 16-16.45 Vanhassa pappilassa
Lukukausimaksu on 60.
Ryhmä alkaa syyskuun aikana, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Jos kaipaat lisätietoja, niitä antaa mielellään muskariope Marke Seilo, puh. 040 3500 162 (2.9. alk.)
sekä Iidamaria Lindman 050 5599 010.

Ilmoittautua voit joko seurakunnan nettisivujen kautta

www.orimattilanseurakunta.fi/tule-mukaan
tai soittamalla Markelle tai Iidamarialle em. numeroihin.

Työvapaalla elokuun ajan.

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.