Mummomuskarin aloitus siirtyy vuodelle 2020.

Pidätkö laulamisesta? Läikähtääkö sydämessäsi lämpimästi, kun kuulet kansanlaulun, virren tai
vanhaa viihdemusiikkia? Tykkäätkö muistella menneitä hyvässä seurassa?

Mummomuskari on aikuisten musiikillinen kokoontumispaikka, johon olet lämpimästi tervetullut
tunnistaessasi itsesi edellisestä kuvauksesta, olitpa sitten mummo taikka vaari.
Mummomuskarissa lauletaan, soitetaan, liikutaan, kuunnellaan musiikkia ja jaetaan elettyä elämää.

Ryhmä kokoontuu torstai-iltapäivisin klo 16-16.45 Vanhassa pappilassa
Lukukausimaksu on 60.
Ryhmän aloitus siirtyy vuodelle 2020.

Jos kaipaat lisätietoja, niitä antaa Iidamaria Lindman 050 5599 010.

Ilmoittautua voit myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana seurakunnan nettisivujen kautta allaolevasta linkistä

tai soittamalla Markelle tai Iidamarialle em. numeroihin.

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.