Perheleiri

ma 26.2. klo 10.00 – ti 27.2. klo 18.00

Leirikoti

Talviloman perheleiri Mallusjoen leirikodilla

Tervetuloa viettämään yhteistä aikaa muiden perheiden kanssa!

Leiri on tarkoitettu perheille, joilla on ainakin yksi alle kouluikäinen lapsi. Mukaan saa tulla myös perheen kouluikäiset lapset.
Ohjelmassa hyvää ruokaa, yhdessäoloa, laulua, leikkiä, ulkoilua ja hiljentymistä Taivaan Isän suojellessa.
Osallistumismaksu aikuiselta 20 euroa ja lapselta 10 euroa sisältäen leiriohjelman, vakuutuksen, majoittumisen omin lakanoin ja ruokailut (maanantaina lounas, välipala, päivällinen ja iltapala sekä tiistaina aamupala, lounas, välipala ja päivällinen).

Ennakkoilmoittautuminen 15.2.2024 mennessä. Leirille mahtuu noin 8 perhettä. Leirille tullaan omin kyydein.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaaja Sirkkuliina Laxénilta puh. 0503399135 tai sirkkuliina.laxen@evl.fi.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Artjärven kappeliseurakunta, Orimattilan seurakunta