Messu seurakunnan YouTube-kanavalla Orimattilan kirkossa klo 10

Orimattilan kirkko

-

Katja Kerkkänen ja Miia Kettunen. Kirkkoväärtinä Markku Viljanen. Tekniikasta huolehtivat Arto Virtanen ja Hannu Rantala.

Striimatun osuuden jälkeen ehtoollisen jako kirkkosalissa jatkuu klo 12 asti. Tule paikalle viimeistään 11.50. Ehtoollisen viettoa ei siis välitetä verkkoon. Kirkkotilaan otetaan pääovesta muutamia seurakuntalaisia kerrallaan, poistuminen sivuovista, ei ennakkoilmoitautumista. Tule vain terveenä, muista turvavälit ja käsihygienia. Käsidesi ovilla, kasvomaskisuositus.

Kolehtikohde
Sunnuntaina 11.4. kolehtikohteena on Pipliaseuran työ. Kolehdin tarkoitus on tukea Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaa. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma ulottuu 13 Afrikan vähemmistökielelle Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa. Ohjelman myötä 20 000 naista oppii lukemaan. Tähän mennessä lukutaitoluokan on käynyt yli 4300 naista.
www.piplia.fi/lahjoita/