Pääsiäispäivän vaeltava messu Orimattilan kirkossa ja kirkon pihapiirissä klo 10-11.45

su 4.4. klo 10.00 – 11.45
pääsiäiskoristeita kirkossa

Orimattilan kirkko

Vaeltava messu on ehtoollisjumalanpalvelus, joka toteutetaan kiertämällä kirkon ympärille ja kirkon sisälle sijoitetut pysähdyspaikat

Messua toimittamassa neljä pappia ja kanttori.

Tule paikalle koska vain klo 10 ja klo 11.30 välillä. Vaeltava messu kuljetaan perheittäin tai muutaman hengen ryhmissä. Lähtöpiste on sakastin parkkipaikalla, kirkon Vanhan Pappilan puoleisessa päädyssä, sakastin oven luona. Siinä saat ohjeistuksen, kartan sekä siunauksen mukaan.

Rastit ovat messun kaavan mukaisessa järjestyksessä ja matkaa tehdään ruokakunnittain.
Pidämme huolen turvaväleistä ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä sekä sään mukaista vaatetusta.
Osalla näistä rasteista on ihminen vastassa, osalla hiljennytään itsenäisesti tekstien äärellä.
Ehtoollinen nautitaan kirkossa sisällä.

Messuun ei tarvitse ilmoittautua ja messuun voi osallistua klo 10-11.30 välisenä aikana.

Lisätietoja antaa Kaija Jyrkkä, puh. 044 7545322