Jumalanpalvelus seurakunnan YouTube-kanavalla Orimattilan kirkosta klo 10

Orimattilan kirkko

Osallistu verkossa jumalanpalvelukseen!

Outi Vainio ja Rita Honti. Kirkkoväärtinä ja saarnakeskustelijana on Heikki Rautala, saarnassa mukana myös Riitta Buddas. Sirkkuliina Laxén laulaa ja soittaa (ukulele ja laattasoittimet). Suntiona Kaisa Nurmela.

Virret:
517: 1-3
438: 1-3
Alku- ja loppumusiikkina Nuoren seurakunnan veisut.

Tekniikassa Katja Kerkkänen, Milla-Maria Liikala ja Arto Virtanen.

Voit lahjoittaa satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen. Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen. Suomessa varoja käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n omien kristillisten radio-ohjelmien tuottamis- ja lähetyskuluihin, mediatyön kehittämis- ja tuotantotoimintaan sekä digitaalisen mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa.

Lahjoitusohjeet ja keräyslupa löytyvät tästä