Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkosta klo 10 seurakunnan YouTube-kanavalla

Kynttilälyhdyt palavat sankaraihaudalla
Orimattilan kirkko

"Kiitos Jumalamme, kun annoit kauniin maan!"
Jumalanpalvelus toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa ja striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Liturgina ja saarnaajana Annakaisa Rantala, kanttorina ja flyygelin äärellä Miia Kettunen, urkurina Rita Honti. Esa Sirkiä laulaa. Kirkkoväärtinä Markku Viljanen. Itsenäisyyspäivän perinteiset kunniakäynnit ja seppeltenlaskut ilman yleisöä.

Jumalanpalveluksessa lauetaan seuraavat virret:
13:1-2
580:1,7

Jumalanpalveluksessa ei kerätä kolehtia, mutta voit osallistua Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut - keräykseen. Lahjoita kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa.
Keräyslupa:
Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020-31.12.2020 myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Linkki alla!

Lahjoita Kauneimmat joululaulut -keräykseen!