Sinfonia Lahden konsertti

to 24.9. kello 18.00
Kuvassa Sinfonia Lahden soittajia soittimineen ja teksti Sinfonia Lahti Maakuntakierros Orimattila to 24.9. klo18
Orimattilan kirkko

Sinfonia Lahti pienoiskiertueella Päijät-Hämeessä: Orimattilassa 24.9., Padasjoella 28.9., Sysmässä 29.9. ja Heinolassa 30.9.2020

Sinfonia Lahti
Maaria Leino, viulu

Astor Piazzolla: Buenos Airesin neljä vuodenaikaa
W.A. Mozart: Gran Partita, serenadi nro 10 puhaltimille ja kontrabassolle B-duuri
Konsertin kesto n. 1,5 h

Maakuntakiertueen konserttien avausteos on legendaarisen argentiinalaisen tangosäveltäjän Astor Piazzollan teos Buenos Airesin neljä vuodenaikaa, sarja viulusolistille ja jousiorkesterille. Teoksen viulusolistina esiintyy orkesterin konserttimestari Maaria Leino. Konsertin toinen teos on W. A. Mozartin teos Gran Partita, serenadi nro 10 puhaltimille ja kontrabassolle B-duuri. Mozartin teoksen on harjoittanut kapellimestari, käyrätorvitaiteilija Petri Komulainen. Konsertit ovat osa Sinfonia Lahden tavoitetta saavuttaa Päijät-Hämeen ainoana ammattiorkesterina maakunnan yleisöä entistä tehokkaammin.
Konsertti toteutetaan yhteistyössä Orimattilan kulttuuripalveluiden ja seurakunnan kanssa.

Ohjelma:
15 € aik. ja eläk.
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät
Ohjelmien myynti ennakkoon:
Orimattilan taidemuseo
(avoinna ti-pe klo 12-16 ja la-su klo 11-15)
Lahdentie 65, 16300 Orimattila
ja ovelta 1 h ennen konserttia.

Sinfonia Lahti, Orimattilan kaupunki ja Orimattilan seurakunta