Suuri Maalaustapahtuma

Orimattilan kirkko

Orimattilan Taideyhdistys osallistuu Suureen Maalaustapahtumaan, yhteistyökumppaneina Taidemuseo/kaupunki ja seurakunta

Suuressa Maalaustapahtumassa 10.7. voi jokainen maalata, piirtää tai tehdä yhteistaideteoksen! Tapahtuma on tänä kesänä siirretty verkkoon, mutta pienempiä paikallisia tapahtumia järjestetään siellä täällä - Orimattilassakin. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja nimetty Kuvataiteen päiväksi.

Tapahtumaa on vietetty vuodesta 2011 lähtien.

Orimattilan Taideyhdistys osallistuu Suureen Maalaustapahtumaan. Kaikki halukkaat pääsevät maalaamaan. Ota omat välineet sekä eväät mukaan. Omilla välineillä voi maalata klo 15-17 Vanhan Pappilan puistossa, kirkossa ja kotiseutumuseolla. Taideyhdistyksen väkeä on tunnistettavasti myös mukana menossa. Taidemuseo/kaupungin kulttuuripalvelut on samaan tapaan mukana järjestelyissä kuin vuonna 2019, eli tarjoavat mehua ja keksejä ja ilmaislippuja taidemuseoon.

Maalaustapahtuman nettisivut kertovat lisää

Orimattilan Taideyhdistys