Avoin ruokapäivä

Orimattilan seurakuntakoti

Seurakuntakodin alasalissa. Ruokailu n. klo 11.30.Ruokamaksu on vapaaehtoinen 3 €/ ateria. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.

Ruokapäivä aloitetaan kahvittelemalla ja kuulumisia vaihtamalla. Yhteisesti laaditun ruokalistan mukaan valmistetaan yhdessä ateria, joka nautitaan niin ikään yhdessä.
Ruokapäivän aikana pelataan mm. bingoa ja iltapäivisin muitakin pelejä. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Diakonissa

Virkavapaalla 31.3.2020 saakka.

Päävastuualueenani ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia.

Järjestän toimintaa, teen kotikäyntejä ja toimin tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelujen kanssa. Vastuullani ovat Kadunkahvila, vertaistuellinen Tupa- ryhmä ja Avoin ruokapäivä. Yksilötyö on pitkälti ratkaisukeskeisestä näkökulmasta tehtävää korjaavaa tai haittoja vähentävää työtä yhdessä asiakkaan kanssa.

Kansainvälisen diakonian vastuu näyttäytyy ensisijaisesti pitämällä yhteyttä piireihin, jotka haluavat kantaa globaalia vastuuta lähimmäisistä ja valmiudesta reagoida katastrofin sattuessa tarkoituksenmukaisesti erilaisin keräyksin tai muuten toimimalla. Kansainvälisen diakonian keräysvarat kanavoidaan pääasiassa Kirkon Ulkomaanavun kautta maailmalle. Pidän myös yllä ekumeenista yhteistyötä diakonian osalta.