Kansainvälisen diakonian piiri

Anninkammari

Tule mukaan kansainväliseen auttamistyöhön!

Kansainvälisen diakonian piiri kokoontuu joka toinen keskiviikko (parittomilla viikoilla) klo 15 alkaen 16.1. Tiedustelut Laila Fabritius, p. 0400717867

Diakonissa

Virkavapaalla 31.3.2020 saakka.

Päävastuualueenani ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia.

Järjestän toimintaa, teen kotikäyntejä ja toimin tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelujen kanssa. Vastuullani ovat Kadunkahvila, vertaistuellinen Tupa- ryhmä ja Avoin ruokapäivä. Yksilötyö on pitkälti ratkaisukeskeisestä näkökulmasta tehtävää korjaavaa tai haittoja vähentävää työtä yhdessä asiakkaan kanssa.

Kansainvälisen diakonian vastuu näyttäytyy ensisijaisesti pitämällä yhteyttä piireihin, jotka haluavat kantaa globaalia vastuuta lähimmäisistä ja valmiudesta reagoida katastrofin sattuessa tarkoituksenmukaisesti erilaisin keräyksin tai muuten toimimalla. Kansainvälisen diakonian keräysvarat kanavoidaan pääasiassa Kirkon Ulkomaanavun kautta maailmalle. Pidän myös yllä ekumeenista yhteistyötä diakonian osalta.