Lähetyspuoti avoinna klo 10-14

Erkontie 26

Avoinna ti-to klo 10-14. Lähetyspuodissa ja Anninkuistilla myydään oman seurakunnan lähetystyön hyväksi uutta ja vanhaa. Osoite on Erkontie 26.

Liikkeestä löytyy mm. lahjatavaroiksi sopivia yksilöllisiä käsitöitä, Anninkammarin vintissä kudottuja mattoja, kortteja, seurakunnan adresseja ja Yhteisvastuu tuotteita ym. Anninkuistilla myydään puolestaan käytettyä tavaraa (ei vaatteita).

Voit osallistua Lähetyspuodin toimintaan myös myyjänä. Neljän tunnin mittaisia myyntivuoroja tulee yhdelle vapaaehtoistoimijalle yleensä yhdestä kahteen kuukaudessa. Sinut perehdytetään tehtävään. Lisätietoja lähetyssihteeri Marja Huuhtanen, 050 5632295.

Orimattilan seurakuntakoti

Radioraamattupiiri

HUOMAA POIKKEUKSELLINEN AIKA! Kuunnellaan ja keskustellaan yhdessä!

Orimattilan seurakuntakoti

Avoin ruokapäivä

Seurakuntakodin alasalissa. Ruokailu n. klo 11.30.Ruokamaksu on vapaaehtoinen 3 €/ ateria. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.