Mispa

Löydätkö paikkasi Tuvalta? Tupa on auki maanantaista keskiviikkoon joka viikko. Tule katsomaan. Tuvalla tavataan!

Tuvalla pelaillaan, juodaan kahvia, jutustellaan ja ollaan vaan yhdessä. Eri päivinä on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin mm. askarteluun, rentoutuksen ja hyvällä säällä ulkoiluun.
Lisätietoja Pertti Korhoselta p. 0400-756635

Diakonissa

Virkavapaalla 1.4.2019 alkaen

Päävastuualueenani ovat päihdetyö ja kansainvälinen diakonia.

Järjestän toimintaa, teen kotikäyntejä ja toimin tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelujen kanssa. Vastuullani ovat Kadunkahvila, vertaistuellinen Tupa- ryhmä ja Avoin ruokapäivä. Yksilötyö on pitkälti ratkaisukeskeisestä näkökulmasta tehtävää korjaavaa tai haittoja vähentävää työtä yhdessä asiakkaan kanssa.

Kansainvälisen diakonian vastuu näyttäytyy ensisijaisesti pitämällä yhteyttä piireihin, jotka haluavat kantaa globaalia vastuuta lähimmäisistä ja valmiudesta reagoida katastrofin sattuessa tarkoituksenmukaisesti erilaisin keräyksin tai muuten toimimalla. Kansainvälisen diakonian keräysvarat kanavoidaan pääasiassa Kirkon Ulkomaanavun kautta maailmalle. Pidän myös yllä ekumeenista yhteistyötä diakonian osalta.

Orimattilan seurakuntakoti

Avoin ruokapäivä

Seurakuntakodin alasalissa. Ruokailu n. klo 11.30.Ruokamaksu on vapaaehtoinen 3 €/ ateria. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.