Ruokapäivä

Orimattilan seurakuntakoti

Seurakuntakodin alasalissa. Ruokailu n. klo 11.30.Ruokamaksu on vapaaehtoinen 3 €/ ateria. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.

Ruokapäivä aloitetaan kahvittelemalla ja kuulumisia vaihtamalla. Yhteisesti laaditun ruokalistan mukaan valmistetaan yhdessä ateria, joka nautitaan niin ikään yhdessä.
Ruokapäivän aikana pelataan mm. bingoa ja iltapäivisin muitakin pelejä. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Mispa

Tupa-ryhmä

Löydätkö paikkasi Tuvalta? Tupa on auki maanantaista keskiviikkoon joka viikko. Tule katsomaan. Tuvalla tavataan!

Orimattilan seurakuntakoti

Avoin ruokapäivä