Pyhäkoulu

Orimattilan kirkko

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.

Pyhiksessä kuullaan Raamatun kertomuksia ja opitaan leikin, laulun, toiminnan, rukouksen ja hiljentymisen sekä yhdessä ihmettelyn ja hassuttelun kautta.
Pyhäkoulun tärkein tehtävä on välittää lapselle kokemus, että hän on rakastettu ja arvokas Jumalan silmissä.
Pyhis kestää messun alusta ehtoollisen viettoon asti. Lapset kokoontuvat ohjaajan luokse kirkon pääovilla ennen messua ja he palaavat kirkon etuosaan vanhempiensa luokse ehtoollisen alkaessa.

Anninkammarilla, os. Erkontie 26

Lähetyspuoti avoinna klo 10-14

Avoinna ti-to klo 10-14. Lähetyspuodissa ja Anninkuistilla myydään oman seurakunnan lähetystyön hyväksi uutta ja vanhaa.

Muu kuin seurakunnan tila

Tyttökerho Tönnönkoululla

Tönnön koululla alkaa viikolla 36 tyttökerho. Lähde kaverisi kanssa viettämään mukava tunti yhdessä tekemisen ja puuhastelun parissa.