Tupa

Mispa

Tervetuloa leppoisaan seuraan mukavan tekemisen merkeissä.

Tuvalla pelaillaan biljardia, dartsia, ja lautapelejä, askarrellaan ja muuten vaan vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Puolilta päivin saa kahviakin. Omat ideat toiminnan kehittämiseen ovat tervetulleita! Voit lisäksi käydä tulostamassa tarvittavia papereita tai täyttämässä sähköisiä hakemuksia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella. Ilmojen lämmetessä ja sään salliessa toiminta siirtyy osittain Vanhan Pappilan nurmikolle ja nuotiopaikalle. Toiminnasta vastaa Pertti Korhonen ja seurakunnasta Johanna Vesamäki käy välillä kyselemässä kuulumisia. Tule sinäkin kertomaan omasi!

Artjärven seurakuntakoti

Seimijuhla

Orimattilan seurakuntakoti

Ruokapäivä

Seurakuntakodin alasalissa. Ruokailu n. klo 11.30.Ruokamaksu on vapaaehtoinen 3 €/ ateria. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.

Anninkammarilla, os. Erkontie 26

Lähetyspuoti avoinna klo 10-14

Avoinna ti-to klo 10-14. Lähetyspuodissa ja Anninkuistilla myydään oman seurakunnan lähetystyön hyväksi uutta ja vanhaa.