Tupa

Mispa

Tervetuloa leppoisaan seuraan mukavan tekemisen merkeissä.

Tuvalla pelaillaan biljardia, dartsia, ja lautapelejä, askarrellaan ja muuten vaan vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Puolilta päivin saa kahviakin. Omat ideat toiminnan kehittämiseen ovat tervetulleita! Voit lisäksi käydä tulostamassa tarvittavia papereita tai täyttämässä sähköisiä hakemuksia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella. Ilmojen lämmetessä ja sään salliessa toiminta siirtyy osittain Vanhan Pappilan nurmikolle ja nuotiopaikalle. Toiminnasta vastaa Pertti Korhonen ja seurakunnasta Johanna Vesamäki käy välillä kyselemässä kuulumisia. Tule sinäkin kertomaan omasi!

Anninkammari

Lenkkiporukka

Sauvakävelijät kokoontuvat Anninkammarille, Erkontie 26

Anninkammari

Kansainvälisen diakonian piiri

Tervetuloa kansainväliseen ja ekumeeniseen ilmapiiriin toimimaan lähimmäisten hyväksi joka toinen keskiviikko

Mispa

Turinatupa

Lyhyt alustus päivän aiheeseen ja keskustelua sen herättämistä ajatuksista kahvikupposen ääressä.