Pyhäinpäivän aika Orimattilan seurakunnassa

Pyhäinpäivän aikaa vietetään perinteiseen tapaan Orimattilan kirkoissa. Kynttilät syttyvät edesmenneiden muistoksi kirkoissa ja hautausmailla. Jokainen pyhäinpäivän kynttilä kertoo Kristuksen valosta.

Pyhäinpäivästä, sen vietosta ja sisällöstä voit lukea lisää sivustolta www.pyhainpaiva.fi.

MESSUT, HARTAUDET, MUSIIKKIA

To 4.11.

klo 18 Orimattilan ITE-valotaidefestari Orimattilan kirkossa. Terike Haapojan videoteos Entropy kirkossa to, pe ja su klo 18-21.

Pe 5.11.

La 6.11.

klo 10 Messu Orimattilan kirkossa. Liturgina Hannu Rantala, Annakaisa Rantala saarnaa. Kanttorina Leena Eskelinen, Kirkkokuoro. Kirkkoväärteinä Markku Viljanen ja Arto Virtanen. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkkosalin takaosassa ja pyhäinpäivän juhla kynttilöineen n. klo 12. HUOM! Juhla striimataan srk:n YouTube-kanavalle. TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SEURAAMAAN JUHLAA. Lähetys on nähtävillä kahden viikon ajan YouTubessa.

klo 10 Pyhäinpäivän messu Artjärven kirkossa.
Luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet ja sytytetään heille kynttilät. Elina Lehdeskoski, Milla-Maria Liikala ja Mervi Koskinen.

klo 12-15 Artjärven kirkko auki - piipahda hiljentymään tai glögille Artjärven kirkkoon.
Paikalla Elina Lehdeskoski, Milla-Maria Liikala.

klo 13 Pyhäinpäivän messu Kuivannon kirkossa. Kaija Jyrkkä ja Mervi Koskinen. Esa Sirkiä, laulu. Messun jälkeen kirkkokahvit ja pyhäinpäivän muistohetki kynttilöineen.

klo 18 "Lauluja rakkaudesta, surusta ja kaipauksesta" - Hannu Korhosen muistokonsertti Orimattilan kirkossa. Musisoimassa ovat Eija Korhonen, Jukka Korhonen, Reijo Korhonen, Tuukka Heinonen, Simo Taipalus, Rita Honti. Vapaa pääsy, ohjelma 5€ vuoden 2022 Yhteisvastuukeräykselle. Keräyksen kohteena koronan seurauksista kärsivät lapset ja nuoret.

HUOM! Kirkko ei ole pyhäinpäivän iltana lauantaina auki valotaidetapahtumassa.

Su 7.11.

klo 10 Messu Orimattilan kirkossa.
Liturgina Outi Vainio, saarnaajana pastori Janne Suomala, kanttorina Rita Honti. Messukumppanina Rauhanyhdistys. Kirkkokahvit klo 11.30 seurakuntakodilla. Seurat klo 12 kirkossa.

klo 16 Helsingin työväen orkesterin konsertti Artjärven kirkossa. Konsertin jälkeen pullakahvit seurakuntakodissa.

Tiedot päivitetty 1.11.2021

Muistelulehto Orimattilassa