Kauneimmat joululaulut -vihkon kansi

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Voit osallistua keräykseen laulutilaisuuksissa, tekstiviestillä tai osoitteessa www.kauneimmatjoululaulut.fi

KAUNEIMMAT JOULULAULUT ORIMATTILASSA 2020

- SUUNNITELMA 27.11.2020

Kaikkien tilaisuuksien kesto on puoli tuntia.  Missään tilaisuudessa ei ole tarjoilua. Tilaisuuden päätyttyä osallistuja vie lauluvihkosen mukanaan tai jättää sen paikan päällä roskiin. Kolehti kerätään koronaturvallisesti. Ulkolaulutilaisuudet vietetään ulkona säässä kuin säässä. Niihin tullessasi voit halutessasi ottaa vaikka oman kynttilälyhdyn mukaan. Vetoamme jokaisen vastuuntuntoon: älä tule sairaana paikalle, huolehdi turvaväleistä niin sisällä kuin ulkona laulettaessa, muista käsihygienia, käytä tarvittaessa kasvomaskia.

Lista päivittyy ja tarkentuu, saattaa vielä muuttuakin. Käy siis ennen laulamaan lähtöä vielä tarkistamassa tiedot täältä.

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -karaoke laulettavissa koska vaan!

Suomen Lähetysseura järjestää myös Koko Suomen Kauneimmat joululaulut  SLS:n YouTubessa ja Facebookissa 13.12. klo 18

Tiistaina 15.12. klo 18-18.30 Ulkona kirkkoherranviraston edessä; Orionaukio 2 C, esilauluryhmänä Kirkkokuoro ja Miia Kettunen

Keskiviikkona 16.12. klo 18-18.30 Varsapuistossa kaupungintalon takana; esilauluryhmänä Perinkonut ja Jarkko Kiiski.

Torstaina 17.12. klo 18-18.30 Jokirinteen tilalla Luhtikylässä, Tuorakankuja 85.  Hanne Syrjäläinen ja Terhi Laine. Pieni leipäpuoti avoinna laulujen jälkeen.

Perjantaina 18.12. klo 16-16.30 Artjärven torilla (ota oma lyhty mukaan)

Sunnuntaina 20.12. klo 16-16.30 Heinämaan rukoushuoneella, ulkona tai sisällä

Sunnuntaina 20.12. klo 18-18.30 ja 19-19.30 Orimattilan kirkossa

Sunnuntaina 20.12. klo 18-18.30 Artjärven kirkossa ja kirkonmäellä  - osallistua voi myös ulkosalla, ääni välitetään ulos.

7.-16.12.  Vanhan Pappilan puistossa Kauneimmat joululaulut -polku: joululauluaiheinen rastirata kaikenikäisille

Artjärven kirkonmäellä Kauneimmat joululaulut -polku: joululauluaiheinen rastirata kaikenikäisille

Pennalassa ulkona Eskelisen pihalla myöhemmin sovittavana ajankohtana

Jouluista musiikkia kuunneltavissa Jouluradiossa!

Lauluvihkosia pahvilaatikossa