Musiikki tuo joulumielen!

Joulukonsertit Orimattilan seurakunnassa

JOULUISET KONSERTIT JA MUUT MUSIIKKITILAISUUDET

Su 5.12. klo 18 Orimattilan mieslaulajien Sinivalkoinen joulu -konsertti Orimattilan kirkossa. Johtaa Kimmo Puunenä. Ohjelma 10€. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.

La 11.12. klo 18 Kuninkaiden Joulu Orimattilan kirkossa. Tangokuninkaat Teijo Lindström ja Aki Samuli konsertoivat. Pääsyliput: alk.25€. Ennakkomyynti lippu.fi. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.
Esiintyjät kuvaavat konserttia näin:
"Kynttilät, tuoksut ja joulumusiikki, siinä resepti mikä saa jokaisen meistä hetkessä lapsuuden joulumuistohin. Kauneimmat joulun sävelet kuullaan konsertissa raikkaina sovituksina, herkästi tulkittuina. Tutut, kauniit joululaulut virittävät kuulijansa säihkyvään ja koskettavaan joulutunnelmaan."

Su 12.12. klo 18 Filiannan Joulu Orimattilan kirkossa. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.
Lahden naislaulajat Filiannan joulukonsertin monipuolinen ohjelmisto sisältää kauniiden virsien ja joululauluklassikoiden lisäksi tuoreita teoksia (Joulun Lintu, 2015), nykyaikaisen sovituksen englanninkieliseen kappaleeseen "Mary Did You Know", sekä kaukomatkan ajassa taaksepäin keskiaikaisen latinankielisen hymnin kera. Luvassa on kaunis, koskettava kokonaisuus. Tervetuloa viettämään kanssamme iltaa jouluisissa tunnelmissa! Käsiohjelma 15€ ovelta tai etukäteen kuorolaisilta.

Ma 13.12. klo 19 Orimattilan mieslaulajien joulukonsertti Artjärven kirkossa. Orimattilan mieslaulajien isänmaallinen joulukonsertti. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.

Pe 17.12. klo 19 Lauluyhtye Caya: Lumi peittää maan - tarina eräästä joulusta Orimattilan kirkko. Lauluyhtye Caya: Lumi peittää maan - tarina eräästä joulusta. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 15€. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.
Lauluyhtyeen nimi Caya tulee sanoista "Come as you are", "Tule sellaisena kuin olet". Caya määrittelee itsensä näin: "Kevyt ja viihdyttävä sekä taidokas muttei ryppyotsainen lauluyhtye, joka tahtoo tehdä hyvää."

PERUTTU To 23.12. klo 19 Ictus Spei: Joulukonsertti Orimattilan kirkossa

PERUTTU Ke 5.1.2022 klo 18 Joulunajan iltamusiikki Orimattilan kirkossa. Lahden Veteraanisoittokunta. Saa laulaa mukana! Vapaa pääsy

PERUTTU To 6.1.2022 klo 12 Soiva joulukortti -kahvikonsertti seurakuntakodin yläsalissa. Länsi-Orimattilan Laulajat esittävät musiikkia ja runoja, joht. Tuula Honkasalo. Konsertin alkusanat rovasti Elina Lehdeskoski. Konserttikahvit alkavat klo 11.30 (sis. konsertin ja tarjoilun). Kahvikortteja (10€) ovelta ennen konsertin alkua. Korttien tuotto tulee oman seurakunnan lähetystyöhön. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi.

Kellotapulin seimi ja Kirvun kirkon kello.
Kirvun kirkon kello Orimattilan kirkon kellotapulin seimen yllä.