Itsenäisyyspäivä Orimattilan seurakunnassa (päivitetty 3.12.2021)

ORIMATTILAN SEURAKUNTA

Su 5.12. klo 18 Orimattilan Mieslaulajien Sinivalkoinen joulu -konsertti. Kuoroa johtaa Kimmo Puunenä. Ohjelma 10€. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään joko sähköinen tai paperinen koronapassi. Käynti vain pääovesta.

Ma 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkossa. Kirkkosalissa istutaan 20h osastoissa. Liturgina Kaija Jyrkkä, Annakaisa Rantala saarnaa, kanttorina Rita Honti. Orimattilan mieslaulajat, joht. Kimmo Puunenä. Raamatun lukukappaleiden likijoina Jarmo Keskevaari ja Jari Hosiaisluoma. Kunniakäynti ja seppeltenlasku sankarihaudalla, Karjalaan jääneiden muistomerkillä, vakaumuksen puolesta kaatuneiden muistomerkillä ja pallopatsaalla. Puhe sankarihaudalla: Juha Hämäläinen.

Klo 12 Itsenäisyyspäivän rukoushetki ja seppelenlasku Kuivannon sankarihaudalla. Elina Lehdeskoski, Mervi Koskinen, Esa Sirkiä, laulu.

ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA

Ma 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän rukoushetki Artjärven kirkossa. Elina Lehdeskoski, Martti Kuittinen ja Artjärven Mieskuoro. Kirkkosalissa istutaan 20h osastoissa. Rukoushetken päätteeksi kunniakäynnit hautausmaalla. Glögitarjoilu ulkona.

Suomen lippu ja kuusi.