SEURAKUNNAN VIIKKO-OHJELMA

Orimattilan seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät Orimattilan Sanomissa torstaisin ja Aluelehdessä keskiviikkoisin. Artjärven kappeliseurakunnan ilmoitukset ilmestyvät Aluelehdessä keskiviikkoisin.

Orimattilan seurakunnan toimintaa     27.11. - 4.12.2022

SUNNUNTAI 27.11.

10           Hoosiannamessu Orimattilan kirkossa. Liturgina Annakaisa Rantala,

Satu Suonperä saarnaa, kanttorina Miia Kettunen, Gospelkuoro.

Messu striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle.

Messun jälkeen glögitarjoilu kirkkosalin takaosassa.

17           Sanan ja sakramentin ilta Orimattilan kirkossa. Mukana Timo Lehtonen, Satu Suonperä, Mervi Koskinen ja gospelkuoro.

MAANANTAI 28.11.

7.30 - 9   Kadunkahvila Anninkammarilla. Ilmainen aamupala kaikenikäisille.

Diakoni paikalla.

11–15     Tupa-ryhmä Mispalla. Hartaushetki ja kahvia, biljardia, yhdessäoloa.

15           Kirjallisuuspiiri Anninkammarilla. Teemana: Sinulle uusi kirjailija.

17           Kokkikerho Alasalissa 2-4-luokkalaisille.

17           Askartelu ja lautapelikerho Heinämaan rukoushuoneella 1-5-luokkalaislle.

TIISTAI 29.11.

11–15     Tupa-ryhmä Mispalla. Hartaushetki ja kahvia, biljardia, yhdessäoloa.

14           Kaakaostoppi Alasalissa 1- 3-luokkalaisille. Lautapelejä. Välipalaa tarjolla.

17-19.30 Olan olkkari -kulttuurien kohtaamispaikka seurakuntakodin alakerrassa (Kirkkopuisto 1). Askartelua, käsitöitä, kokkailua yhdessä, pelejä, leikkejä

tai vain oleilua. Apua läksyjen teossa. Yhteistyössä MLL:n ja SPR:n kanssa.

KESKIVIIKKO 30.12.

11–15     Tupa-ryhmä Mispalla. Hartaushetki ja kahvia, biljardia, yhdessäoloa.

11.30      Kävelypiiri lähtee Anninkammarilta. Lenkin jälkeen hartaus ja kahvit.

12–14     Anninkammarin kahvila ja Lähetyspuoti avoinna.

18–19     Tanssillinen Gospel-liikunta aikuisille seurakuntakodilla.

Ei osallistumismaksua. Ohjaajana Eeva Salonen.

TORSTAI 1.12.

9.30–11.30 Perhekerho Pinkkilässä, Erkontie 20.

11 – 13    Miesten keskustelupiiri Anninkammarilla.

12 – 14    Anninkammarin kahvila ja Lähetyspuoti avoinna.

13 – 16    Käsityöpiiri Anninkammarilla. Askarrellaan ja tehdään käsitöitä omaksi iloksi omin tarvikkein.

14–15.30 Vauvakerho vauvalle ja vanhemmille Pinkkilässä, Erkontie 20.

18.30      Miesten raamattu- ja keskustelupiiri Lindevallilla, os. Myllypolku 5 A 1.

PERJANTAI 2.12.

17           Nuortenilta alasalissa. Iltapala, pelailua ja hengailua. Myös rippikouluun meneville nuorille.

19           Joululauluilta Orimattilan kirkossa. Lauletaan yhdessä, kuunnellaan opistolaisten kuoroa, iltahartaus. Järj. Lahden Rauhanyhdistys.

SUNNUNTAI 4.12.

10           Messu Orimattilan kirkossa. Liturgina Satu Suonperä, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina Rita Honti.

13           Rauhanyhdistyksen seurat Orimattilan kirkossa.

13           Naisten saunahetki Mallusjoen Leirikodilla. Keittolounas.

Ilmoittaudu Satulle 29.11. mennessä tekstiviestillä. Ilmoita samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Satu Suonperä p. 044 7545 322.

Diakonian kirpputori on avoinna ke-la klo 10-15,

osoitteessa Pappilantie 1, "vanhan virastotalon" kellarikerros. Sisäänkäynti talon vasemmasta päädystä.

Artjärven kappeliseurakunnan toimintaa 27.11.-4.12.

SUNNUNTAI 27.11.

9.30        Messun etkot Artjärven kirkossa. Kirkko auki hiljentymistä varten. Etuosassa mahdollisuus laulaa messun virsiä Mervi Koskisen johdolla.

10           Hoosiannamessu Artjärven kirkossa. Elina Lehdeskoski, Mervi Koskinen.

Messun jälkeen adventtijuhla seurakuntakodissa. Maatalousnaisten tarjoamat puurot ja kahvit.

TIISTAI 29.11.

17.30      Touhuilta Artjärven seurakuntakodissa 1-6-luokkalaisille.

KESKIVIIKKO 30.11.

12 - 14    Varttuneenväen kuukausitapahtuma Artjärven seurakuntakodissa.

Ohjelmaa, lounas ja kahvit. Kyydin tarpeestasi voit ilmoittaa suoraan Majalan taksille.

TORSTAI 1.12.

17.30      Jouluaskarteluilta Artjärven seurakuntakodissa kaikille.

Ota mukaasi pesty korkillinen maitotölkki ja vessapaperihylsy.

SUNNUNTAI 4.12.

12.30      Messun etkot Artjärven kirkossa. Kirkko auki hiljentymistä varten. Etuosassa mahdollisuus laulaa messun Rita Hontin johdolla.

13           Messu Artjärven kirkossa. Elina Lehdeskoski ja Rita Honti

Artjärven perhekerhossa askarrellaan.