Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H K L R S V

Sari Heikkinen

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu mm. päiväkerhoja. Hoidan myös varhaiskasvatuksen tiedotusta yhdessä varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa, kirjoittelen kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Toini Häyrinen

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa.

Anne Kalpio

16300 Orimattila

Määräaikaisena lastenohjaajana syksyn 2020 ajan.

Sirkkuliina Laxén

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Hei kaikille!

Vastaan varhaiskasvatuksen työalasta yhdessä työparini Outi-papin kanssa. Otamme mieluusti vastaan toiveita ja unelmia, sekä myös ruusuja ja risuja, koskien seurakuntamme varhaiskasvatusta! Ole rohkeasti yhteydessä!

Minuun saat olla yhteydessä niin päiväkerhojen, avoimien kerhojen kuin moninaisten varhaiskasvatuksen tapahtumien asioissakin unohtamatta myöskään katsomuskasvatuksen yhteistyötä. Kiitos yhteistyöstänne, hyvät orimattilalaiset!

Kati Lempiäinen

Työvapaalla 31.7.2021 saakka.

Iidamaria Lindman

Työvapaalla

Sirkka Ranttila

Ma. lastenohjaaja

Määräaikaisena lastenohjaajana syksyn 2020 ajan.

Marketta Seilo

Lastenohjaaja, varhaisiän musiikkipedagogi
16300 Orimattila

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin varhaiskasvatuksen kirkoissa ja tapahtumissa.

Sanna Vahlberg

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

Hanna Vilja

16300 Orimattila

Määräaikaisena lastenohjaajana kesään 2021 asti.