H K L R S V

H


Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Mallusjoella.

K


Osa-aikainen vt. varhaiskasvatuksen ohjaaja 1.11.2018-27.1.2019
Orimattilan seurakunta Artjärven kappeliseurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Työskentelen vajaan kolmen kuukauden ajan lapsi- ja perhetyössä 35% virassa. Olen tavoitettavissa yleensä torstaisin ja perjantaisin. Tehtäviini kuuluu lastenohjaajan työtä, mutta ennen kaikkea hoidan väliaikaisesti osaa varhaiskasvatuksen ohjaajan tehtävistä: ostolaskuja, työvuorolistoja, kevään suunnittelua jne.

 

L


Lastenohjaaja
Orimattilan seurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa.

R


Lastenohjaaja, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

S


Lastenohjaaja
Orimattilan seurakunta

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.

diakonissa
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

V


Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja, alle 3-vuotiaiden toiminta; 2-vuotiaiden kerho, vauvakerho ja taaperokahvila sekä lisäksi lähetän onnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille.

Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana ja työskentelen pääasiassa Vanhassa pappilassa. Työhöni kuuluu päiväkerho, perhekerho, avoin kirkkomuskari sekä alle 3-vuotiaiden toiminta; päiväkerho, vauvakerho ja taaperokahvila. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän seurakunnan lasten ja perheiden Facebook-ryhmää.

Lastenohjaaja, osa-aikainen (1.11.-31.12.2018)
Orimattilan seurakunta

Työskentelen seurakunnassa osa-aikaisena lastenohjaajana. Työhöni kuuluu lähinnä päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa.