Vaippapöksyt saavat tulla - toimintaa alle 3-vuotiaille sekä odottaville perheilleVauvakerho kokoontuu Vanhassa pappilassa kerhokausien aikana tiistaisin klo 14-15.30. Kerhokausi noudattaa pääosin samaa rytmiä kuin koulujen lukuvuosi. 
Vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Odottavat perheet ovat myös tervetulleita. Jaamme yhteisiä asioita kahvi- tai teekupin ääressä. 

Olan odottavat on uusi odottavien perheiden vertaisryhmä. Ryhmä kokoontuu syksyllä 2020 myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina eri teemojen äärellä Vanhassa pappilassa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Taaperokahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30. Kahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja kahvittelua noin 0-2-vuotiaiden lasten perheille. Myös pienille sopivia toimintahetkiä ja kävijöiden ideoita toteutetaan.

Taaperokahvilan rinnalla toimii samanaikaisesti 2-vuotiaiden oma päiväkerho. Kerhoon ilmoittaudutaan nettisivujen kautta päiväkerholomakkeella. Päiväkerhossa 2-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan ryhmässä toimimista ja aikuiset voivat kahvitella kahvilan puolella.

 

Vauva- ja taaperoperheille järjestetään myös kerran vuodessa oma kirkkohetki, leiripäivä sekä pienten kantrifestivaalit.

 

Körö körö kirkkoon!

Leikitään myös.

Körö körö kirkkoon, papin muorin penkkiin,
ruskealla ruunalla, valkealla varsalla (vauvaa körötellään sylissä),
aitojen alitse (vauva lasketaan alas), peltojen peritse (vauva nostetaan ylös).
Topsis, topsis, topsis, top (top-sanan kohdalla vauva nostetaan vielä ylös)!

 

Laula vauvan kanssa

 

Vauvakerhon alkulauluna on Körötteli kirkolle. Laulua lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi: 

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva,
körötteli kirkolle tänään meidän vauva! 

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen: 

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa.
Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa.
Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.