Nuoret sytyttävät kynttilän

Kevään 2018 ohjelma

Kausiohjelmasta voit bongata omaan kalenteriisi jo tulevat isoskoulutus- ja nuortenillat sekä leirit ja retket. Kevään 2018 ohjelma avautuu tästä.

Nuorten kevätjuhla

Helatorstaina 10.5. juhlistamme isoskoulutuskauden päättymistä yhteisellä kevätjuhlalla. Juhla alkaa brunssilla klo 10, jonka jälkeen osallistumme helatorstain messuun kirkossa klo 12. Brunssille täytyy ilmoittautua, ohjeet siihen täällä.

Messun yhteydessä isoset siunataan tehtäviinsä, joten toivomme paikalle erityisesti niitä, jotka toimivat kesällä isosina. Olet kuitenkin erittäin tervetullut juhlimaan kanssamme, vaikka et olisi tulossa isoseksi ensi kesänä. Messun jälkeen jaetaan todistukset isoskoulutuksensa päättäville.

Juhlasta on lähetetty kutsu sähköpostilla kaikille niille nuorille, joiden sähköpostiosoitteet ovat osoitteistossamme. Kutsu on nähtävissä myös täällä.

Kesän 2018 isosvalinnat

Ensi kesän isoset on valittu niin lastenleireille kuin ripareillekin. Täältä voit tarkistaa mihin kukakin valittiin.

Nuortenillat

Nuortenilloissa noin joka toinen viikko vietetään iltaa porukalla: leikitään, lauletaan, syödään sekä puuhataan illasta riippuen jotain yhdessä. Ilta päättyy hartauteen. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita rippikouluaan käyvät ja sitä vanhemmat nuoret. Joka toinen nuortenilta alkaa raamiksella klo 17-18, jonka jälkeen ilta jatkuu normaalisti klo 20 saakka. Raamiksessa tutustutaan johonkin raamatuntekstiin yhdessä sen merkitystä ja heränneitä ajatuksia pohdiskellen ja keskustellen.

Kevään 2018 Nuortenillat MISPALLA joka TOINEN perjantai klo 17-20, KERRAN KUUSSA raamis illan aluksi klo 17-18.

12.1.

2.2. Raamis

16.2.

9.3. raamis

23.3.

6.4. raamis

4.5.

18.5. raamis

Isoskoulutus

Isoskoulutus pitää sisällään noin joka toinen torstai pidettävät isoskoulutusillat sekä iskoleirit. Isoskoulutuksessa harjoitellaan monenlaisia isostaitoja ryhmänohjaamisesta sketsinvetoon, tutustutaan Raamattuun, uskonasioihin ja toisiin isosiin. Leirit on tarkoitettu erityisesti isoskoulutukseen ilmoittautuneille, mutta mukaan voit tulla vaikka et isoseksi tahtoisikaan!

kevään 2018 IsoskoulutusillaT MISPALLA noin joka toinen torstai klo 17-19.

18.1.

8.2.

22.2.

15.3.

29.3.

12.4.

26.4.

Isoskoulutusta kirkossa
Isoskoulutusta kirkolla
16300 Orimattila

Papin perustöiden lisäksi työalani seurakunnassa on nuoriso- ja rippikoulutyö. Erityisesti rippikouluun liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä minun puoleeni. Yhdessä muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa järjestämme monenlaista toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Viikoittain työhöni kuuluvat erilaiset isosten ja nuorten iltatapahtumat sekä leirit ja retket. Yhteistyötä tehdään myös koulujen kanssa.