Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Liturgina Tuomas Niskanen, kielenkääntäjä, FK Ari Salminen saarnaa, kanttorina Rita Honti. Aapo Ylä-Sulkava (viulu). Messukumppanina Kansanlähetys. Messun jälkeen tilaisuus seurakuntakodilla.

Terveydenhoitaja Suvi Salminen ja kielenkääntäjä fil.kand. Ari Salminen ovat olleet Kansanlähetyksen lähetteinä muslimityössä Etu-Aasiassa ja Saksassa vuodesta 1996. Salmisilla on näkynä rohkaista paikallisia kristittyjä olemaan lähimmäisinä ympäristössään asuville muslimeille. Vuoden 2006 alussa Salmiset siirtyivät maahanmuuttajatyöhön Saksaan. Ari Salmisen yhtenä tärkeänä tehtävänä on kääntää kristillistä kirjallisuutta turkin kielelle. Muita Salmisten työtehtäviä ovat mm. seurakuntatyö, tavoittava kirjapöytätyö, moskeijavierailut, saksalaisten kristittyjen tukeminen muslimien kohtaamisessa, käännös- ja tutkimustyö (islamin ja kristinuskon keskinäiset suhteet).

Artjärven kirkko

Konfirmaatiomessu

Messu kotikirkossa.

Kirkko avoinna klo 14 asti