Messu

su 4.3. kello 10.00

Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Liturgina Tuomas Niskanen, kielenkääntäjä, FK Ari Salminen saarnaa, kanttorina Rita Honti. Aapo Ylä-Sulkava (viulu). Messukumppanina Kansanlähetys. Messun jälkeen tilaisuus seurakuntakodilla.

Terveydenhoitaja Suvi Salminen ja kielenkääntäjä fil.kand. Ari Salminen ovat olleet Kansanlähetyksen lähetteinä muslimityössä Etu-Aasiassa ja Saksassa vuodesta 1996. Salmisilla on näkynä rohkaista paikallisia kristittyjä olemaan lähimmäisinä ympäristössään asuville muslimeille. Vuoden 2006 alussa Salmiset siirtyivät maahanmuuttajatyöhön Saksaan. Ari Salmisen yhtenä tärkeänä tehtävänä on kääntää kristillistä kirjallisuutta turkin kielelle. Muita Salmisten työtehtäviä ovat mm. seurakuntatyö, tavoittava kirjapöytätyö, moskeijavierailut, saksalaisten kristittyjen tukeminen muslimien kohtaamisessa, käännös- ja tutkimustyö (islamin ja kristinuskon keskinäiset suhteet).


Järjestäjä

Orimattilan seurakunta

Katso myös

su 18.3. klo 10.00

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.