Kakkukerho

Orimattilan seurakuntakoti

Kakkukerho seurakuntakodin alasalissa 10-13vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhossa tehdään erilaisia kakkuja ja kakkukoristeita.

Kakkukerho on tarkoitettu kaikille 10-13vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneet tekemään ja oppimaan erilaisten kakkujen tekeminen. Siellä harjoitellaan erilaisia pursotuksia ja marsipaanikoristeiden tekoa.
Ryhmään mahtuu max 10. kakkukerhon lukukausi maksu on 20e.
Ilmoittautumiset 050-3399128 Marja Salolle. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 23.1 klo. 16.oo.

Orimattilan kirkko

kouluunlähtevien siunaus

Seurakunta haluaa olla tukemassa turvallista koulunaloitusta järjestämällä erityisiä kirkkohetkiä, joissa siunataan kouluunlähtevät lapset.

Artjärven kirkko

Vuorenmäen koulun kevätkirkko