Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Orimattilan kirkko

Amoa tarjolla

Liturgina Katja Kerkkänen, Annakaisa Rantala saarnaa, kanttorina Miia Kettunen, kirkkoväärteinä Erkki ja Sirpa Kivinen.

Sunnuntain aiheena on kasteen lahja: ensin Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe, sitten Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Rippikoulusunnuntain messu

Rippikoulu koskee koko perhettä!

os. Myllypolku 5 A 1

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri Lindevalilla

Raamatun tutkiskelua ja keskustelua miesporukassa.