Kolmannen adventtisunnuntain messu Orimattilan kirkossa klo 10

su 17.12. kello 10.00

Kolmannen adventtisunnuntain messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Armoa tarjolla!

Liturgina Outi Vainio, Tuomas Niskanen saarnaa, kanttorina Rita Honti. Ictus spei, joht. Antero Taavila. Messun aikana pyhäkoulu kappelissa.
Kirkkoväärtit Sirpa ja Erkki Kivinen.

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan.