Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkossa klo 10

ke 6.12. kello 10.00

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Kiitos isänmaasta!

Liturgina Tuomas Niskanen, Annakaisa Rantala saarnaa, kanttorina Miia Kettunen, Kirkkokuoro, kirkkoväärteinä Markku Viljanen ja Arto Virtanen. Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudalla ja seppeltenlaskut. Ratsumieskillan Lahden Eskadroonan ratsukot ovat kunniavartiossa. Sankarihaudalla puhuu kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Riitta Lonka. Sankarihaudoilla seurakunnan ja kaupungin hankkimat hautalyhdyt, jotka ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Kuivannon kirkko