Suomalainen messu Orimattilan kirkossa klo 12

Suomalainen messu Orimattilan kirkossa klo 12 Orimattilan kirkko

Armoa jaossa Suomi100-juhlavuoden merkeissä suomalaisin sävelin ja sanoin

Liturgina Tuomas Niskanen, Outi Vainio saarnaa, kanttoreina kaikki seurakunnan kanttorit Rita Honti, Miia Kettunen ja Martti Kuittinen. Seurakunnan kuorot ja bändi Martti Kuittinen, Jarno Kuusisto, Otteliana Pöyry ja Janne Haverinen. Kirkkoväärteinä Tellervo Ollikka ja Laila Fabritius.

Lasse Heikkilän säveltämä Suomalainen messu sisältää useita lauluja, jotka Orimattilassa esitetään omien kuorojen voimin.
Eri lauluissa kuuluvat Suomen eri heimojen luonteet ja sävyt, kuten pohjalaisuus, karjalaisuus ja lappilaisuus. Musiikkityylissä on vaikutteita kansanlauluista ja pelimannimusiikista.

Messun aikana pyhäkoulu kappelissa lastenohjaaja Noora Kalpion johdolla.

Seurakunnan tarjoama brunssi seurakuntakodilla klo 10 - 11.45 on aivan täynnä, ja sinne pääsevät vain ennakkoon ilmoittautuneet.
Brunssi ja Suomalainen messu ovat osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Lasse Heikkilän Suomalaisen messun historiasta voit lukea tästä.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Rippikoulusunnuntain messu

Rippikoulu koskee koko perhettä!

os. Myllypolku 5 A 1

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri Lindevalilla

Raamatun tutkiskelua ja keskustelua miesporukassa.