Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Kappalainen Tuonas Niskasen virkaanasettaminen. Liturgina Annakaisa Rantala, Tuomas Niskanen saarnaa, mukana kaikki seurakunnan kanttorit Rita Honti, Miia Kettunen ja Martti Kuittinen, kirkkoväärteinä Aulikki Haapaniemi ja Arto VIrtanen. Messun jälkeen kirkossa kirkkokahvit ja pieni juhlahetki.

Tämä sunnuntai on omistettu reformaatiolle. Reformaation merkkivuosi tekee teemasta erityisen painokkaan tänä vuonna. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.
Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.
Päivä onkin varsin mainio päivä papin virkaanasettamiseen!

Virret:
181:1-4
st 708
173:3-5
170:1,4
422:1-
342:1,4

Kolehtikohde: Kolehti kerätään Raamatun opetukseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 18

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia. Valoa pimeään iltaan!

Artjärven kirkko

Messu