Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Liturgina Katja Kerkkänen, Outi Vainio saarnaa, kanttorina Rita Honti. Messukumppanina Orimattilan yhteiset Martat.

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen lähettiläät. Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäiselleen".

Virret:
416:1-5
416:6-7
426:1-

Kolehtikohde:
Lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta teemalla "Todistamme Jumalan rajoja ylittävästä rakkaudesta". Kolehti käytetään tavoittavaan työhön uusien seurakuntien syntymiseksi.

Haluatko tietää lisää Martoista? Lue tästä!

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 18

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia. Valoa pimeään iltaan!

Artjärven kirkko

Messu