Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Armoa tarjolla!

Liturgina Outi Vainio, Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen piirijohtaja, TM Peeti Kallonen saarnaa, kanttorina Miia Kettunen, Länsi-Orimattilan Laulajat, joht. Tuula Honkasalo. Messukumppanina Kansanlähetys. Messun jälkeen seurakuntakodissa lähetyslounas ja päivätilaisuus.

Sunnuntai puhuu uskosta ja epäuskosta. Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Virret:
314:1,5-6
903:1,5-6

Kolehtikohde:
Nimikkolähettiemme Toni ja Hanna Lindholmin työn tukemiseen Saksassa Suomen evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta.

Mikä järjestö tämä Kansanlähetys onkaan - ota selvää!

Orimattilan kirkko

Pyhäkoulu

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.

Jouluhartaus Orimattilan terveysasemalla klo 13

Terveysaseman asiakkaille, vierailijoille ja henkilöstölle suunnattu jouluhartaus