Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi klo 9-17

Orimattilan seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi on tarkoitettu kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Tule mukaan, sinua tarvitaan!

Kurssi on yksipäiväinen sekä ilmainen ja järjestetään yhdessä Lahden Lähimmäispalvelu ry:n kanssa. Mukana vapaaehtoistoiminnan tuottaja Tarja Jalli Helsingin diakonialaitokselta. Kurssilla tarjotaan lounas + kahvi ja siitä saa todistuksen. Ilmoittautuminen maanantaina 16.10.2017 mennessä Orimattilan seurakunnan kotisivujen kautta: orimattilanseurakunta.fi>ilmoittautumiset tai puhelimitse. Tiedustelut Teija Peltola, p. 050 3641 789. Paikkana Orimattilan seurakuntakoti, Kirkkopuisto 1.

Mispa

Avoin päivätoiminta Tupa

Löydätkö paikkasi Tuvalta? Tupa on auki maanantaista keskiviikkoon joka viikko. Tule katsomaan. Tuvalla tavataan!

Mispa

Avoin päivätoiminta Tupa