Perheen sunnuntain messu

Perheen sunnuntain messu Artjärven kirkko

Perhe, Jumalan luomislahja.
Messun jälkeen kirkkopizzat, kirkonmäki-kisa ja palkintokakkukahvit.

Liturgina Mira Vorne, Outi Vainio saarnaa, kanttorina Martti Kuittinen.

Artjärven perhemessuun ja tapahtumaan Kirkonmäellä järjestetään ilmainen bussi-kuljetus Orimattilasta sunnuntaina 8.10.17 klo 9.15 Seurakuntakodin parkkipaikalta, Kirkkopuisto 4.

Paluumatkalle lähdetään Artjärveltä klo 13.00, eli kun kirkkopizzat on syöty ja Kirkonmäki-kisa kisailtu.

Tervetuloa syksyiselle retkelle Artjärven kirkkoon! Ilmoittautuminen kyytiin torstaihin, 28.9. mennessä Eija Cederlöf, p. 050 3399 135 tai s-posti eija.cederlof@evl.fi

Artjärven kappeliseurakunta, Orimattilan seurakunta

Mira Vorne
Kappalainen, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.