Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Liturgina Hannu Rantala, Tuomas Niskanen saarnaa, kanttorina Rita Honti, kirkkoväärtinä Markku VIljanen. Messukumppanina maatalousväki. Messun jälkeen sadonkorjuun kiitosjuhla, uutispuuroa ja kahvia seurakuntakodin yläsalissa.

Sunnuntain teemana on kristityn vapaus. Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Virret:
334:5-8
457:1,5
459:1,8

Kolehtikohde:
Lähetystyöhön eri puolilla maailmaa Suomen Lähetysseuran kautta.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.