Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Orimattilan kirkko

Armoa jaossa!

Liturgina Annakaisa Rantala, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina Rita Honti. Kirkkoväärteinä Ulla Lehtiö ja Arto Virtanen.

Mikkelinpäivä on enkelien sunnuntai. 400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Kolehtikohde:
Seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi- ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Ev.-lut. Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kautta.

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 10

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.