Reformaation syksy: Reformaation ekumeeninen näkökulma

su 17.9. kello 17.00

Reformaation syksy: Reformaation ekumeeninen näkökulma Orimattilan seurakuntakoti

Syksyn mittaan ollaan neljä kertaa sunnuntaisin klo 17 reformaation teemojen äärellä - tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

Suomen Ekumeenisen Neuvoston pääsihteeri, TT Mari-Anna Auvinen luennoi ekumeenisista näkökulmista reformaatioon. Keskustelua ja napostelua. Annakaisa Rantala isännöi.
Sarjan seuraavat tilaisuudet 1.10.,15.10. ja 29.10.

Orimattilan seurakuntakoti

Reformaation syksy: Luther teologian innoittajana

Vanha Pappila

Reformaation syksy: Luterilainen etiikka - työhullujen moraalia vai arjen kutsumusajattelua