Pyhäkoulu

Orimattilan kirkko

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.

Pyhiksessä kuullaan Raamatun kertomuksia ja opitaan leikin, laulun, toiminnan, rukouksen ja hiljentymisen sekä yhdessä ihmettelyn ja hassuttelun kautta.
Pyhäkoulun tärkein tehtävä on välittää lapselle kokemus, että hän on rakastettu ja arvokas Jumalan silmissä.
Pyhis kestää messun alusta ehtoollisen viettoon asti. Lapset kokoontuvat ohjaajan luokse kirkon pääovilla ennen messua ja he palaavat kirkon etuosaan vanhempiensa luokse ehtoollisen alkaessa.

su 1.4.2018 klo 7.00 - ti 1.5.2018 klo 22.00

ILmoittautuminen päiväkerhoon

Ilmoittautuminen seurakunnan päiväkerhoihin elokuussa 2018 alkavalle kaudelle käynnistyy pääsiäissunnuntaina 1.4.18 Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seurakunnan kotisivuilla www.orimattilanseurakunta.fi Myös nykyisten kerholaisten tulee ilmoittautua seuraavalle kaudelle sähköisesti ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina, 1.5.2018.

Vanha Pappila

Pappilan perhekerho