Hautausmaakierros

Orimattilan hautausmaa

Suositut Lahden seudun oppaiden järjestämät hautausmaakävelyt jatkuvat kesällä 2017

Oppaina Jaakko Petäjä ja Tuula Santala. Lähtö hautausmaan parkkipaikka, pääportti Erkontie 34.

Orimattilan hautausmaa huokuu historiaa. Hautausmaan vanhin osa on ollut käytössä seurakunnan perustamisesta saakka eli vuodesta 1636 lähtien, mahdollisesti aikaisemminkin. Ns. uusi hautausmaa on perustettu vuonna 1907. Hautausmaalla on kotimaisista puulajeista koostuva kaunis kirkkopuisto. Tällä hautausmaakierroksella kuulemme elämäntarinoita orimattilalaisista henkilöistä. Kierroksella tutustumme myös sotiemme uhrien muistomerkkeihin.

Hinta 5€ (alle 15-vuotiaat maksutta aikuisen seurassa), järj. Lahden seudun oppaat.

Lahden seudun oppaat

Diakonian kirpputori suljettu juhannuksen ajan

Kirpputori suljettu juhannusaattona ja -päivänä

Leirikoti

Kaikenikäisten juhannusjuhla Mallusjoen leirikodilla klo 18-21

Juhannus on meillä herttainen - säästä riippumatta!

Mispa

Tupa

Löydätkö paikkasi Tuvalta? Tule katsomaan. Tuvalla tavataan!