Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 12

Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 12 Orimattilan kirkko

"Kätesi laske siunaten suojaksi meidän kaikkien" (konfirmaatiovirrestä 236)

Messussa konfirmoidaan rippikouluryhmä 5. Katja Kerkkänen on liturgina ja saarnaa, kanttorina Veera Surkka.
Kirkkoväärteinä Markku Viljanen ja Sirkka-Liisa Papinaho.

Tämä sunnuntai kehottaa: Armahtakaa! Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Kolehti seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskuksen kautta.

Kuva: Kirkon kuvapankki/Oulun seurakunnat/Sanna Krook

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.