Luomakunnan sunnuntain kansanlaulukirkko Vanhan Pappilan puistossa

su 25.6. kello 10.00

Luomakunnan sunnuntain kansanlaulukirkko Vanhan Pappilan puistossa Vanha Pappila

Sanajumalanpalvelus miltei luonnon helmassa luomakunnan sunnuntaina

Lauletaan tuttuihin, vanhoihin kansanlauluihin uudelleen sanoitettuja hengellisiä lauluja. Mukana Hanna Suominen ja Veera Surkka. Kovalla sateella ollaan kuistilla tai Vanhan Pappilan salissa.

Jumala on sanallaan luonut kaiken olevaisen ja ylläpitää sitä. Hän on antanut ihmiselle vastuun luomakunnan huolenpidosta. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan.

Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko