Luomakunnan sunnuntain kansanlaulukirkko Vanhan Pappilan puistossa

su 25.6. kello 10.00

Luomakunnan sunnuntain kansanlaulukirkko Vanhan Pappilan puistossa Vanha Pappila

Sanajumalanpalvelus miltei luonnon helmassa luomakunnan sunnuntaina

Lauletaan tuttuihin, vanhoihin kansanlauluihin uudelleen sanoitettuja hengellisiä lauluja. Mukana Hanna Suominen ja Veera Surkka. Kovalla sateella ollaan kuistilla tai Vanhan Pappilan salissa.

Jumala on sanallaan luonut kaiken olevaisen ja ylläpitää sitä. Hän on antanut ihmiselle vastuun luomakunnan huolenpidosta. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan.

Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 18

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia. Valoa pimeään iltaan!

Artjärven kirkko

Messu