Kolminaisuuden päivän messu Orimattila kirkossa klo 10

Kolminaisuuden päivän messu Orimattila kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Pyhä Yksi - Pyhä Kolme

Liturgina Katja Kerkkänen, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina...

Kirkkoväärtinä Yrjö Hartikka.

Virret:
131, 726, 180:1-6, 180:7, 386:1-, 225, 129:1
Kolehtikohde: Lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta teemalla "Evankeliumin tulee pysyä muuttumattomana tulevillekin sukupolville" - kolehti teologiselle koulutukselle.

Kolminaisuuden päivä kertoo salatusta Jumalasta. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.