Vauvaleiripäivä

Leirikodilla

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule viettämään rentouttava kesäpäivä Mallusjoen leirikodille. Vauvojen omaan leiripäivään ovat tervetulleita pienet, alle 2vuotiaat lapset vanhempineen. Ohjelma laaditaan sylissä pidettäville ja vasta kävelemään opetteleville lapsille.

Leiripäivän hinta on 10€/ aikuinen. Hinta sisältää lounaan, kahvin, ohjelman ja rantasaunan. Vauvat osallistuvat leirille ilmaiseksi. Leiri järjestetään jos ilmoittautuneita vauvoja on enemmän kuin 5.

Orimattilan kirkko

kouluunlähtevien siunaus

Seurakunta haluaa olla tukemassa turvallista koulunaloitusta järjestämällä erityisiä kirkkohetkiä, joissa siunataan kouluunlähtevät lapset.

Artjärven kirkko

Vuorenmäen koulun kevätkirkko