Tupa

Mispa

Pelailua, jutustelua, musiikkia ja muuta touhua yhdessä maanantaista keskiviikkoon joka viikko

Tuvalla pelaillaan biljardia, dartsia, ja lautapelejä, askarrellaan ja muuten vaan vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Puolilta päivin saa kahviakin. Omat ideat toiminnan kehittämiseen ovat tervetulleita! Voit lisäksi käydä tulostamassa tarvittavia papereita tai täyttämässä sähköisiä hakemuksia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella. Ilmojen lämmetessä ja sään salliessa toiminta siirtyy osittain Vanhan Pappilan nurmikolle ja nuotiopaikalle. Toiminnasta vastaa Pertti Korhonen ja seurakunnasta Johanna Vesamäki käy välillä kyselemässä kuulumisia. Tule sinäkin kertomaan omasi!

Anninkammari

Vapaaehtoiskahvila

Erkontie 26, vapaaehtoisten ylläpitämä kahvila avoinna ti-to klo 10-14

Anninkammari

Miesten keskustelupiiri

Mispa

Turinatupa

Lyhyt alustus päivän aiheeseen ja keskustelua sen herättämistä ajatuksista kahvikupposen ääressä.