Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 10

Konfirmaatiomessu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Nuorten, perheiden ja koko seurakunnan iloinen juhlamessu

Hiihtolomarippikoulun konfirmaatio. Liturgina ja saarnaajana Katja Kerkkänen, kanttorina Miia Kettunen. Kirkkoväärteinä Erkki Kivinen ja Sirpa Kivinen. Mukana Perinkonut -kuoro (joht. Jarkko Kiiski).
Tämä sunnuntai puhuu Jumalan kansan koti-ikävästä, mutta kehottaa myös juhlimaan. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat "ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee" (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.

Virret:
726:1-3,6
konfislaulu Sitkeä sydän
501 ja 511
517 (+ 932)
332:4

Kolehti oman seurakunnan nimikkokohteelle: Medialähetys Sanansaattajien kautta kristillisen mediatyön tukemiseen Intiassa.

Kuva: Kirkon kuvapankki / Oulun seurakunnat, Sanna Krook

Orimattilan kirkko

Pyhäkoulu

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.

Jouluhartaus Orimattilan terveysasemalla klo 13

Terveysaseman asiakkaille, vierailijoille ja henkilöstölle suunnattu jouluhartaus