Nuortenleiri

pe 28.4. kello 17.30 - su 30.4. kello 19.00

Leirikoti

Viikonloppuleiri nuorille.

Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna vietetään nuortenleiriä Mallusjoen leirikodilla. Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella seurakuntakodin pihasta perjantaina ja palataan samaan paikkaan takaisin sunnuntaina iltapäivästä. Leirillä leikitään, lauletaan, ulkoillaan, syödään, saunotaan, pohditaan ja ihmetellään, hiljennytään ja rukoillaan - vietetään mukavaa aikaa yhdessä! Saat lisätietoa leiristä ja tarkat kellonajat leirikirjeessä sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Herman Pylvänäiseltä.

Mispa

Avoin päivätoiminta Tupa

Löydätkö paikkasi Tuvalta? Tupa on auki maanantaista keskiviikkoon joka viikko. Tule katsomaan. Tuvalla tavataan!

Mispa

Avoin päivätoiminta Tupa